Solfilm Hägersten

Välkommen till experten på solskydd

Om företaget

Vi kan stolt kalla oss Stockholms äldsta solskyddsföretag då vi har funnits på marknaden ända sedan 1953. Vi levererar det mesta inom solskydd och våra markiser och persienner görs i våra egna fabriker som hittas i Mullsjö och i Bandhagen.

Vi satsar på att göra produkter som håller för framtiden. Det lönar sig att betala lite mer för att få kvalitetsprodukter som tål svenska väderförhållanden och där du kan få service och underhåll under de många decennier som vi räknar med att de kommer att hålla. Våra kunniga installatörer monterar produkterna på rätt sätt och kan även utföra service vid behov.

solfilm

Om du väljer någon form av lösning som kräver elektriska installationer – till exempel markiser med motor – så har vi den elbehörighet som krävs för att göra installationen. På så vis slipper du anlita en extern firma för det. Vi kan även hjälpa dig med andra typer av el-arbeten när vi är ute och monterar din solfilm.

Välkommen att kontakta oss idag så berättar vi mer om de typer av solfilm och andra produkter inom solskydd som vi erbjuder.

Vi erbjuder solfilm och säkerhetsfilm för alla typer av användningsområden.