Solfilm Hägersten

Välkommen till experten på solskydd

Solfilm och säkerhetsfilm

Solfilm

Solfilm är den bästa lösningen om du vill dämpa solinstrålningen i en byggnad, utan att skymma sikten. Idag finns det ett brett utbud av olika typer av solfilm på marknaden som både skyddar dig och din inredning mot skadliga UV-strålar som bleker. De kan sänka ljusnivån så att det blir mer behagligt att vistas i rummet. Den som arbetar på kontor vet att solens strålar kan vara mycket störande när man arbetar vid en bildskärm. Vi har solfilmer som får bort det problemet.

Våra solfilmer finns i olika mörkhetsgrad samt med och utan spegeleffekt. Vissa vill slippa att andra ser in i byggnaden, utan att behöva använda gardiner. Då är en solskyddsfilm med spegeleffekt bäst. Solskyddsfilmer utan spegeleffekt kan vara ett bättre alternativ till exempel hemma på den egna bakgården där man bara vill sänka ljusstyrkan inne i bostaden, men ändå kunna se in.

Kontakta oss när du vill ha hjälp med att välja och montera solfilm i Hägersten i din privatbostad eller annan fastighet.

Säkerhetsfilm

Gör det svårare för inbrottstjuvarna med säkerhetsfilm. En säkerhetsfilm gör ett vanligt fönsterglas till ett godkänt säkerhetsglas. Det är mycket svårare att slå hål på en ruta som är behandlad med säkerhetsfilm då rutan bara får sprickor istället för att helt splittras. En säkerhetsfilm ger samtidigt ett bra UV-skydd och filtrerar bort 98% av de skadliga UV-strålar som orsakar blekning.

Säkerhetsfilm kan också ge extra skydd om du har barn som springer och leker vid din bostad. En fotboll som skjuts åt fel håll behöver inte resultera i att glaset splittras och någon som snubblar skadar sig inte på vassa glasskärvor om de skulle falla mot glaset. Vår säkerhetsfilm lever upp till kraven som ställs i europeisk standard klass 1B EN12600. Efter att säkerhetsfilmen är monterad blir den osynlig.

Vi erbjuder solfilm och säkerhetsfilm för alla typer av användningsområden.